بهترین وکیل ملکی در اراک

5/5 - (11 امتیاز)

افرادی که در شهر اراک ملکی دارند و مشکلی برای ملک آن ها پیش می آید به دنبال یافتن وکیل ملکی در اراک هستند. یافتن بهترین وکیل ملکی در اراک می تواند برگ برنده ای برای شما در خصوص دعاوی و مشکلات شما در این زمینه باشد.

استخدام یک وکیل ملکی که در امور دادرسی، حقوقی و کیفری دارای تخصص باشد می‌ تواند کمک شایانی به شما کند. همانگونه که می دانید پرونده های ملکی دارای پیچیدگی های خاصی هستند. برای گره گشایی از این پرونده ها استخدام یک وکیل خبره امری ضروری خواهد بود. استخدام وکیل املاک اراک می ‌تواند تمام مشکلات شما در این حوزه را برطرف کند.

 

در انتهای مقاله به سوالات پرسیده شده در رابطه با دعاوی ملکی پاسخ داده شده.میتوانید سوالات خود در قسمت نظرات مطرح کنید.

 

 بهترین وکیل ملکی در اراک

وجود تعداد زیادی وکیل ملکی موجب شده که انتخاب بهترین وکیل در بین آن ها گاهی با مشکلاتی همراه شود. چنانچه قصد دارید یک وکیل ملکی در اراک انتخاب کنید باید شرایط و ویژگی های خاصی را مد نظر قرار دهید. یک وکیل خوب باید وجدان کاری داشته باشد و مسئولیت ‌پذیر نیز باشد. اهمیت پرونده های ملکی به گونه‌ ای است که استخدام یک وکیل اراک با تجربه بسیار ضروری به نظر می رسد.

بهترین وکیل ملکی در اراک شخصی خواهد بود که دارای

  • حسن نیت
  • صداقت
  • دانایی
  • حسن خلق
  • قدرت استدلال بالا
  • فن سخن وری
  • و …

باشد. یک وکیل ماهر در برابر مشکلات و چالش هایی که پیش رو دارد صبوری را باید سرلوحه کار خود قرار دهد. صبر در انجام امور موجب می شود که بتواند به خوبی مسائل را تحلیل کند. همچنین با صبر کردن می ‌توان ادله کافی را جهت بررسی پرونده جمع آوری کرد.

از دیگر ویژگی های یک وکیل خوب می توان به نوشتن ماهرانه لایحه و تمام موارد مرتبط با پرونده اشاره کرد. وکیل ملکی خوب می تواند در حضور قاضی به بهترین نحو از حق موکل خود دفاع کند.

 وظایف یک وکیل ملکی

استخدام وکیل ملکی خوب به موجب احقاق حقوق انجام می گیرد. وکیل ملکی خبره به شما کمک می کند تا با دریافت حقوق خود بتوانید از آسیب های احتمالی جلوگیری کنید. وکیل ملکی به شما کمک می کند تا با دانش خود و تسلط به امور بتواند مشکلات مربوط به مسائل ثبتی در حوزه املاک را برای شما رفع کند.

 در چه مواقعی به وکیل ملکی مراجعه می کنیم؟

هنگامی که در خصوص املاک خود به مشکل برخورد می کنیم مراجعه به یک وکیل ملکی بسیار واجب است. عدم مراجعه به وکیل ملکی می تواند خسارت های جبران ناپذیری را به ما تحمیل کند. وکلا با آگاهی از تمام مفاد و بندهای قرارداد می توانند به خوبی از حق شما دفاع کنند. این شرایط موجب می ‌شود که شما هنگام مواجه با یک پرونده حقوقی یا کیفری ملکی ملزم به استخدام یک وکیل متخصص باشید.

برخی از مواردی که ما را ملزم به استخدام یک وکیل ملکی می کند عبارتند از:

  • فروش غیرقانونی ملک به افراد دیگر
  • جعل اسناد به منظور فریب دیگران و کلاهبرداری
  • تغییر کاربری اراضی کشاورزی بدون داشتن مجوز
  • استفاده از اسناد جعلی در هنگام معامله
  • ارتکاب فساد در زمینه معاملات املاک دولتی

 

 وکیل ملکی در اراک چه مزایایی دارد؟

گاهی اوقات در هنگام تفکیک و افراز ملک مشاعی مشکلاتی برای افراد به وجود می آید. این مشکلات موجب می ‌شوند که کاربران به فکر استخدام یک وکیل خبره بیفتند.وکیل ملکی می ‌تواند مزایایی برای شما داشته باشد. برخی از این مزایا عبارتند از:

  • بالا رفتن سرعت تفکیک املاک
  • عدم نیاز به حضور شخص مالک در اداره ها و دادگاه
  • وکیل می تواند بعد از تفکیک املاک، سهم موکل خود را به فروش برساند
  • چند شریک می توانند با استخدام یک وکیل اقدام به تفکیک ملک و یا افراز آن کنند

 

 

چند سوال مهم در رابطه با دعاوی ملکی

 

1-نحوه توقیف ملک با سند عادی در اجرای احکام به چه صورت است؟

مطابق مادّه ۲۲ قانون ثبت اسناد و املاک کشور مصوّب ۱۳۱۰ با اصلاحات و الحاقات بعدی ، همین که ملکی مطابق قانون در دفتر املاک به ثبت رسید ، دولت فقط کسی را که ملک به اسم او ثبت شده و یا کسی که ملک مزبور به او منتقل گردیده و این انتقال نیز در دفتر املاک به ثبت رسیده و یا اینکه ملک مزبور از مالک رسمی ارثاً به او رسیده باشد ، مالک خواهد شناخت و نیز به موجب مادّه ۴۸ قانون فوق‌الذکر ، سندی که مطابق مواد ۴۶ و ۴۷ این قانون باید به ثبت برسد و به ثبت نرسیده ، در هیچ یک از ادارات و محاکم پذیرفته نخواهد شد .

بنابراین ، صرف ارائه بیع‌نامه عادی نمی­ تواند اجرای احکام را مجاب به پذیرش مالکیت ملک برای محکومٌ علیه و ترتیب اثر دادن به تقاضای محکومٌ له در این خصوص ( توقیف ملک ) بنماید .

اما اگر شخص ثالث که سند رسمی به نام او است با اقرار به مالکیت محکومٌ علیه ، رضایت خود را به توقیف مال مزبور در قبال محکومٌ به بنماید ، با عنایت به تبصره مادّه ۳۴ قانون اجرای احکام مدنی توقیف آن بلااشکال است.

 

2-دستور فروش ملک مشاع به چه صورت است؟

۱. دادخواست دستور فروش ملک مشاع را باید به دادگاه عمومی حقوقی محل وقوع ملک تقدیم نمود ؛ مشروط بر آنکه قبلاً از اداره ثبت محل گواهی عدم امکان افراز ( غیرقابل تقسیم بودن ) ملک اخذ شده باشد و گواهی مذکور ضمیمه دادخواست شود والا موجب صدور قرار رد دعوی توسط دادگاه خواهد شد.

۲. طبق ماده ۵۸۹ قانون مدنی ، هر شریک می‌­تواند هر وقتی تقاضای تقسیم را بخواهد ، پس اگر یکی از ورثه بخواهد سهم خود را از سایرین جدا کند باید ابتدا از اداره ثبت محل ملک گواهی عدم افراز گرفته و بعد در دادخواست خود با طرف دعوا قراردادن سایر وراث دستور فروش ملک مشاع را از دادگاه تقاضا کند .

 

3-آیا صاحب خانه می تواند بدون اذن و اجازه مستاجر وارد منزل مسکونی استیجاری شود؟

در اجازه گرچه موجر ، مالک عین مستاجره است و تنها منافع آن ملک را به مستاجر انتقال می دهد اما باید توجه داشت که موجر حق ندارد بدون اجازه وارد حریم خصوصی مستاجر شود و عمل او تخلف و جرم است.

البته اگر مالک قصد فروش ملک خود را داشته یا بخواهد وضع ملک را از جهت امکان وجود خرابی یا کسر و نقصان در آن مشاهده کند و مستاجر مانع از رویت خریدار یا مالک شود مالک می تواند به دادستان محل وقوع ملک مراجعه و درخواست خود را طرح کند در این حالت با دستور دادستان و حضور مامورین انتظامی اجازه دیدن ملک به مالک یا خریدار داده خواهد شد .

 

4-خریدار چگونه میتواند الزام فروشنده را به تنظیم سند رسمی بخواهد؟

خریدار قبل از اقامه دعوی باید اطمینان حاصل کند که ملک مورد معامله ، در رهن یا بازداشت نباشد؛ زیرا دادگاه به انتقال ملکی که در رهن دیگری یا بازداشت است، رای نخواهد داد. در این حالت باید فک رهن مورد معامله را نیز از دادگاه بخواهد.

درنهایت هرگاه مالک حاضر به امضای سند انتقال به نام خریدار نشود (بر خلاف تعهد) نماینده دادگاه سند انتقال را در دفتر اسناد رسمی به نام خریدار امضا می‌کند.

بنابراین تسلیم مبیع (ملک فروخته شده) بعد از صدور حکم الزام به تنظیم ، دعوایی جداگانه محسوب میشود که از آثار حکم الزام به تنظیم سند نخواهد بود.

24 نظر

  1. رضا انصاری

    سلام خسته نباشید.چندی پیش یکی از واحدهای یک ساختمان مرکز تجاری-تفریحی آتش گرفت، به طوری که ناگهان شعله‌های آتش از طبقه دوم زبانه کشید و به دیگر واحد‌ها سرایت کرد. حالا تکلیف خسارت واردشده چیست؟ پرداخت هزینه آن بر عهده کیست؟
    ممنون.

    • سلام.سپاس از توجه شما به دادکوشا.
      بر اساس ماده 14 قانون تملک آپارتمان‌ها، مدیر ساختمان که از سوی مالکان برای اداره امور مجموعه ساختمان انتخاب می‌شود، مسئولیت دارد کل ساختمان را در مقابل حادثه آتش‌سوزی بیمه کند.
      بنابراین مدیری که به این وظیفه عمل نکند، مسئول جبران خسارات واردشده به مالکان یا ساکنان است؛ این مسئولیت این حق را برای مالکان ایجاد می‌کند که علیه او به دادگستری مراجعه و خسارت‌هایی را که در اثر آتش‌سوزی وارد شده است مطالبه کند.
      لازم به ذکر است چنانچه میزان خسارات واردشده تا 20 میلیون تومان باشد، مرجع صلاحیت‌دار برای رسیدگی به مطالبه خسارت، شورای حل اختلاف خواهد بود. به هر حال ساکنان مجموعه آپارتمانی می‌توانند از مدیری که در بیمه کردن ساختمان کوتاهی و آن ساختمان را بیمه نکرده است، خسارت دریافت کنند.

  2. صابری نژاد

    سلام.آقا ما یه ملکی تو اراک خریدیم حالا متوجه شدیم که به چند نفر فروخته شده سوال من اینکه الان این ملک مال کیه؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب بهترین وکیل ملکی در اراک.باید توجه داشته باشید که همیشه اولین معامله قانونی است و نفر اول میتونه درخواست یطلان معاملات بعدی رو بده.پس اگر اولین نفری نیستید که ملک به اون واگذار شده بهتره که فقط علیه فروشنده اقدام کنید.

  3. احمدوند

    سلام.نحوه توقیف ملک با سند عادی در اجرای احکام به چه صورته؟

    • سلام سپاس از توجه شما.

      مطابق مادّه ۲۲ قانون ثبت اسناد و املاک کشور مصوّب ۱۳۱۰ با اصلاحات و الحاقات بعدی ، همین که ملکی مطابق قانون در دفتر املاک به ثبت رسید ، دولت فقط کسی را که ملک به اسم او ثبت شده و یا کسی که ملک مزبور به او منتقل گردیده و این انتقال نیز در دفتر املاک به ثبت رسیده و یا اینکه ملک مزبور از مالک رسمی ارثاً به او رسیده باشد ، مالک خواهد شناخت و نیز به موجب مادّه ۴۸ قانون فوق‌الذکر ، سندی که مطابق مواد ۴۶ و ۴۷ این قانون باید به ثبت برسد و به ثبت نرسیده ، در هیچ یک از ادارات و محاکم پذیرفته نخواهد شد .

      بنابراین ، صرف ارائه بیع‌نامه عادی نمی­ تواند اجرای احکام را مجاب به پذیرش مالکیت ملک برای محکومٌ علیه و ترتیب اثر دادن به تقاضای محکومٌ له در این خصوص ( توقیف ملک ) بنماید .

      اما اگر شخص ثالث که سند رسمی به نام او است با اقرار به مالکیت محکومٌ علیه ، رضایت خود را به توقیف مال مزبور در قبال محکومٌ به بنماید ، با عنایت به تبصره مادّه ۳۴ قانون اجرای احکام مدنی توقیف آن بلااشکال است .

  4. صالح یعقوبی

    سلام. میخواستم بدونم که چطوری متخلف ساختمانی میتونه جریمه کمیسیون ماده 100 قانون شهرداری رو تقسیط کنه؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب بهترین وکیل ملکی در اراک.

      چنانچه متخلف ساختمانی قادر به پرداخت جریمه موضوع رای ماده 100 کمیسیون شهرداری به صورت در دفعه واحده نباشد ، شهرداری مجاز به تقسیط جریمه می باشد . مرجع تفسیط ( شهرداری محل ) است نه کمیسیون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری بلکه وظیفه کمیسیون ( منحصرا صدور رای راجع به تخلفات ساختمانی ) است ، میزان و نحوه تقسیط از اختیارات خاص شهرداری محل است .

      البته نص صریحی مبنی بر اینکه امکان تقسیط جرائم کمیسیون ماده 100 در شهرداری وجود داشته باشد یا در خود کمیسیون ماده 100 ، وجود ندارد ، در خصوص تقسیط مطالبات شهرداری با عنوان عوارض در ( کمیسیون ماده ۷۷ ) تعیین تکلیف شده و این کمیسیون با درخواست مدیون ( می‌تواند ) نسبت به تقسیط عوارض شهرداری اقدام نماید . اما با توجه به نظریه اداره حقوقی قوه قضاییه ، به نظر می رسد که امکان توافق با شهرداری در مورد تقسیط جرائم کمیسیون ماده 100 وجود داشته و این به این دلیل است که شهرداری مجری احکام کمیسیون ماده 100 بوده و می‌تواند با متخلف در این خصوص توافق نماید .

  5. سلام.وقت بخیر.آیا می توان بدون تنظیم سند رسمی ، اقدام به پیش فروش ساختمان کرد ؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب وکیل ملکی در اراک.
      خیر ، به موجب قانون نحوه پیش فروش ساختمان ، هر گونه پیش فروش ساختمان ، باید از طریق تنظیم سند رسمی انجام شود و درج آگهی در این خصوص نیز باید با مجوز وزارت راه و شهرسازی باشد ، لذا اگر فردی بدون تنظیم سند رسمی اقدام به پیش فروش نماید ، به حبس از ۹۱ روز تا یک سال محکوم می شود .

      ضمنا مشاوران املاک نیز ، دیگر حق تنظبم قرارداد پیش فروش را ندارند و صرفا می باید پس از انجام مذاکرات مقدماتی ، طرفین را به دفاتر اسناد رسمی هدایت نمایند ، در غیر این صورت ، برای بار اول تا یک سال و برای بار دوم تا دوسال ، پروانه کسب ، تعلیق و برای بار سوم ، پروانه کسب باطل خواهد شد .

  6. دانش پژوه

    سلام.ممنون از سایت خوبتون. آیا صاحب خانه می تواند بدون اذن و اجازه مستاجر وارد منزل مسکونی استیجاری شود ؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب وکیل ملکی در اراک.
      باید بدانید که در اجازه گرچه موجر ، مالک عین مستاجره است و تنها منافع آن ملک را به مستاجر انتقال می دهد اما باید توجه داشت که موجر حق ندارد بدون اجازه وارد حریم خصوصی مستاجر شود و عمل او تخلف و جرم است .
      البته اگر مالک قصد فروش ملک خود را داشته یا بخواهد وضع ملک را از جهت امکان وجود خرابی یا کسر و نقصان در آن مشاهده کند و مستاجر مانع از رویت خریدار یا مالک شود مالک می تواند به دادستان محل وقوع ملک مراجعه و درخواست خود را طرح کند در این حالت با دستور دادستان و حضور مامورین انتظامی اجازه دیدن ملک به مالک یا خریدار داده خواهد شد .

  7. سلام.ممنون میشم به سوال من هم جواب بدین.میخواستم بدونم که مالک سرقفلی چه تغییراتی می تونه در محل سرقفلی انجام بده؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب بهترین وکیل ملکی در اراک.
      باید بدانید که مطابق بند 8 ماده 14 قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 1356 « تعدی یا تفریط » مستاجر موجب حق درخواست تخلیه برای موجر است؛ براساس ماده 951 قانون مدنی « تعدي، تجاوز نمودن از حدود اذن یا متعارف است نسبت به مال یا حق دیگري .»
      با توجه به مواد فوق، تعدی مستاجر ( صاحب سرقفلی ) زمانی مصداق پیدا می کند که مستاجر، از حدود و ثغور خود تجاوز کرده و رفتار ایشان به ملک مالک آسیب زده باشد، به عبارت دیگر، تغییراتی که به اساس و اصل بنا لطمه وارد کند داخل در این تعریف است، به عنوان مثال ایجاد بالکن، برداشتن دیوار یا چیدن دیوار اضافی، تعبیه بالابر و تغییراتی از این دست قطعا تعدی محسوب و موجب حق درخواست تخلیه برای مالک می شود، از سوی دیگر « تزئین و تعمیری که موجب استفاده بهتر از مورد اجاره شود » مانند تعویض کولر آبی به جهت خرابی، نصب و راه اندازی کرکره برقی و .. چون این اقدامات، به اساس و اصل بنا لطمه ای وارد نمی کند و اتفاقا موجب بهینه شدن مورد اجاره شده است نمی تواند از جمله دلایلی باشد که مالک بتواند براساس آنها تخلیه مستاجر را بخواهد.
      نکته : در صورت تخلیه مستاجر به جهت تعدی یا تفریط، مستاجر مستحق حق کسب یا پیشه یا تجارت نیست.

  8. به دنبال افراز ملک خود از سند مشاعی هستم . این مزرعه در راه خمین واقع است . و در نهایت به دنبال فروش سهم خویش . آیا قادر به همراهی و کمک هستید ؟

  9. هوشنگ مطیعی

    سلام.ممنون از سایت خوبتون.ما میخوایم یه ملکی رو بخریم.به چه چیزایی دقت کنیم که سرمون کلاه نره؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب بهترین وکیل ملکی در اراک.
      باید بدانید که:
      با تحقیق از اهالی و ساکنین و مجاورین و حتی بنگاه های معاملات ملکی محل وقوع ملک از مالکیت و بلامعارض بودن و احیانا مشکلات ناپیدای ملک مطلع گردید.

      ▪️ضمن مراجعه به شهرداری، دارایی و سایر ارگان ها، حتی الامکان از وضعیت ملک و نداشتن عقب نشینی و بدهی های مالیاتی و … مطلع شوید.

      ▪️ چنانچه فروشنده به وکالت از طرف مالک اقدام می نماید می بایست گواهی ازدفترخانه تنظیم کننده سند وکالت ارایه نماید مبنی براینکه این وکالت همچنان معتبرمیباشد.

      ▪️ چنانچه ملک در تصرف مستاجر و یا هرشخص دیگری است از متصرف در مورد چگونگی توافقش با فروشنده در خصوص تخلیه سوال نمایید.

  10. سامان داوودی

    سلام.ممنون میشوم به سوال من جواب بدهید.
    چنانچه صاحب مغازه مرتکب یکی از تخلفات موضوع قانون تعزیرات حکومتی مانند گران فروشی ، کم فروشی ، تقلب و غیره شود و پس از آن مغازه را به دیگری منتقل نماید آیا انتقال گیرنده پاسخگوی فرد قبلی خود خواهد بود یا خیر ؟ و اگر انتقال گیرنده نیز تخلف نماید ، آیا تخلف او محسوب می ­شود یا تخلف برای بار دوم ؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب وکیل ملکی در اراک.
      باید بدانید چنانچه صاحب پروانه یا صاحب مغازه مرتکب یکی از تخلفات موضوع قانون تعزیرات حکومتی شوند مانند گران فروشی ، کم فروشی ، تقلب و غیره ، و سپس مغازه را به دیگری منتقل نماید ، انتقال گیرنده مسئول و پاسخگوی فرد قبلی خود نمی ­باشد و در صورتی که انتقال گیرنده مرتکب تخلف شود ، این تخلف برای بار دوم محسوب نمی­ گردد ؛ زیرا ( واحد ) مذکور در قانون مورد بحث ناظر به مغازه و فروشگاه نبوده و ناظر به شخص متصدی آن واحد ( فرد صنفی ) است .

  11. عزیزآبادی

    سلام.من ملکی را با شرایط سه پرداخت خریداری کردم و مبایعه نامه تنظیم شد.قرار شد که همزمان با تنظیم سند در دفترخانه قسط سوم که مبلغ ناچیزی است را پرداخت کنم . اما مالک در تاریخ مقرر در دفترخانه حاضر نمیشه و متوجه شدم ملک سند نداره و سازنده بدهی بالایی داشته. آیا ضمن گرفتن گواهی عدم حضور میتونم درخواست فسخ معامله رو بدهم؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب وکیل ملکی در اراک.
      باید بدانید که
      1- چنانچ حق فسخ در مبایعه نامه پیش بینی شده است شما می توانید از آن استفاده نمایید.
      2- در غیر این صورت باید الزام سازنده (فروشنده) را به انجام کلیه اقدامات قراردادی از مرجع قضائی درخواست نمائید از جمله الزام به اخذ پایانکار الزام به اخذ صورتمجلس تفکیکی و الزام به فک رهن بانک- الزام به تنظیم سند رسمی .
      3- دعوی باید علیه سازنده و مالکین طرح شود.

  12. سلام میخواستم بدونم کع معامله صوری به قصد فرار از دین، قابل پیگیری هست؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب بهترین وکیل ملکی در اراک.
      باید بدانید که گاهی اوقات افراد برای اینکه بدهی مالی خود را نپردازند، اموال را به نام فرد دیگری انتقال می‌دهند. این معامله از نظر قانون صوری تلقی می‌شود، با توجه به اینکه در بسیاری از موارد اموال به نام اعضای درجه یک خانواده وی انتقال می‌یابد و یا تاریخ معامله نزدیک به زمان وقوع دعوا در دادگاه و مقدم بر نقطه نزاع بوده و یا مبلغ معامله مبادله نشده باشد، در این‌صورت، دادگاه آن معامله را باطل می‌کند و در صورت شکایت ذینفع، فرد به دلیل فرار از دین به چهار ماه تا دوسال حبس محکوم می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *