وکیل طلاق در اصفهان:بررسی ویژگی های وکیل خوب برای طلاق در اصفهان

5/5 - (10 امتیاز)

بر اساس تعاریف بیان شده از طرف وکیل طلاق در اصفهان، طلاق یعنی زوج و زوجه از طریق قانون برای جدایی از یکدیگر اقدام کنند و پس از انجام طلاق وظایف و مسئولیت هایی که به یکدیگر داشته اند را خاتمه ببخشند.

در این راستا  با مشکلات و مسائل حقوقی و شخصی رو به رو می گردند که برای رفع این موارد نیاز به وکیل خبره برای طلاق احساس می شود.

 

وکیل برای طلاق در اصفهان

یکی از تلخ ترین وقایعی که امروزه آمار بیشتری نسبت به سابق به خود اختصاص داده است طلاق است. هر کشوری قوانین خاصی برای طلاق تعیین کرده است. در ایران بر اساس عقدنامه و مواد مندرجه در آن تکلیف هریک از زوجین مشخص می گردد. ممکن است مواردی ذکر شده باشد که در حال حاضر برای طرفین خساراتی بیشتر از واقعیت ایجاد کند بر این اساس حتما از مشاوره و توصیه های یک وکیل برای طلاق در اصفهان بهره گیری بفرمایید.

 

گستردگی جمعیت و مشکلات، نیاز به وکیل در حوزه خانواده را بیشتر کرده است.با شناسایی و انتخاب وکیل طلاق در اصفهان بیش از نیمی از مسیر طافت فرسای این چالش زندگی به راحتی گذرانده میشود.

 

وکیل خوب برای طلاق در اصفهان

یک وکیل دانش آموخته برای طلاق در شهر اصفهان انواع طلاق را اینگونه بیان میکند.

طلاق رجعی: این طلاق حقی است که برای مرد در نظر گرفته میشود و در آن امکان رجوع وجود دارد یعنی در مدت عده می توانند به یکدیگر برگردند

طلاق بائن یا خلع: این طلاق حق رجوع ندارد و پس از طلاق مرد و زن حرام می گردند و برای وصل مجدد باید عقد جدیدی جاری گردد

طلاق مبارات یا توافقی: به توافق طرفین برای جدایی و قبول شرایط فی مابین آن ها اشاره می کند.

اگر در هر یک از موارد طلاق دچار ابهام شدید با شماره یک وکیل خوب طلاق تماس بگیرید و کسب دانش کنید.

 

داشتن تخصص از مهمترین ویژگی های وکیل طلاق است
مشورت با وکیل فعال در حوزه خانواده و طلاق، جاده پرپیچ و خم این مسیر را هموار میکند.

 

وکیل خوب در اصفهان برای طلاق

اگر در شهر اصفهان زندگی می کنید و به دنبال یک وکیل در اصفهان برای طلاق میگردید حتما در جستجوهای خود موفق به یافت آن خواهید شد. یک وکیل خوب طلاق شرایط زیر را دارا است:

۱- امین و امانت دار

۲- دارای بروزترین اطلاعات و علوم و تخصص

۳- پرهیز از بیان راهنمایی های غیرقانونی

۴- دارای پیشنهادات سریع در عین حال کم هزینه

۵- کمک به قاضی جهت روشن شدن ابهامات پرونده

۶- دارای برخورد محترمانه

۷- مسئول و پیگیر

۸- دارای فن بیان و روابط عمومی بالا

 

وکیل زبده برای طلاق در اصفهان

یک وکیل زبده و کاردان برای امر طلاق ابتدا به صحبت های موکل خود با دقت گوش می دهد و سپس چنانچه پرونده ای در دادگاه مطرح کرده باشند را بررسی می کند و سپس برای رفع قانونی مشکل موکلش در روند طلاق فعالیت میکند. برای ارتباط با یک وکیل آگاه برای طلاق در اصفهان را میتوانید با دادکوشا در تماس باشید.

 

وکیل خبره برای طلاق در اصفهان

زمانی که دیگر قادر به ادامه ی زندگی مشترک نیستید بهتر است به جای مشورت با دوست و فامیل که دانش کافی درباره روال و قوانین طلاق ندارند و سبب پیچیده تر شدن مشکل می گردند از تجربه و دانش یک وکیل خبره برای طلاق استفاده کنید که این مشکل توسط وکیل متخصص آن حل گردد. با طرح دقیق خواسته تان از یک وکیل خبره و مجرب طلاق می توانید بهترین پیشنهادات را دریافت کرده و به کار ببرید.

وکیل طلاق عالی در اصفهان

گاهی زوجین بدون کسب اطلاعات و جزئیات لازم و به کارگیری از یک مشاور حقوقی اقدام به طلاق می کنند که متاسفانه نتایج و عواقب ناراحت کننده ای به دنبال دارد. طلاق در نگاه اول ساده به نظر می آید اما دارای پیچ و خم های بسیاری است.یک وکیل عالی طلاق می تواند آسان ترین و موثرترین راه را به شما نشان دهد چرا که یک وکیل با این شرایط بر روی تمامی امور مسلط است.

 

بهترین وکیل طلاق در اصفهان

در شهرهای مختلف رسیدگی به پرونده های طلاق مدت خاص خود را می طلبد به عبارتی در شهرهای بزرگ به علت کثرت جمعیت و زیادی پرونده های طلاق در مجامع قضایی رسیدگی ها زمان بیشتری را می برد از جمله شهرهایی مانند اصفهان. کاهش این زمان برای زوجین در معرض طلاق حائز اهمیت است و برای این منظور سراغ بهترین وکیل طلاق در اصفهان میروند که البته در پیدا مردن چنین شخصی با چالش هایی رو به رو هستند.دادکوشا در تلاش است با وکلای متخصص خود در شهر اصفهان این چالش ها و دغدغه را کم کند.

وکیل متخصص طلاق در اصفهان

گاهی طلاق و جدایی پایان مشکلات و تنش ها نیست و موضوعاتی مانند اموال مشترک مطرح میگردد که فقط یک وکیل متخصص در زمینه طلاق از جزئیات و روند قانونی آن مطلع است و باید برای رفع مشکلات به وی مراجعه کرد. در این مورد مثالی ذکر میکنیم. مردی در زمان زوجیت اتومبیلی خریداری و به نام همسر میکند. پس از طلاق به دنبال استرداد آن است و زن اگر دلیل قانع کننده نداشته باشد مجبور به استرداد می گردد. در اینجا نقش وکیل متخصص طلاق پررنگ میگردد.

2 نظر

  1. سلام.یه سوال داشتم.ممنون میشم جواب بدین.زن در چه مواردی میتواند تقاضای طلاق کند؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب بهترین وکیل طلاق در اصفهان.
      باید بدانید که
      ۱۲ شرط است که زن به موجب آن مى تواند از ﺩﺍﺩﮔﺎﻩ تقاضاى طلاق نماید این شروط به شرح ذیل می باشد:

      1-در صورت خودداری شوهر از دادن خرجی زن و انجام سایر حقوق واجب زن به مدت ۶ ماه.

      2- بدرفتاری زوج است به حدی که ادامه زندگی را برای زوجه غیر قابل تحمل کند.

      3- بیماری خطرناک غیر قابل درمان مرد است در حدی که سلامت زن را به خطر اندازد.

      4- دیوانه بودن مرد است در زمانی که امکان فسخ وجود ندارد.

      5- اشتغال مرد به کاری است که به حیثیت و آبروی زن و مصالح خانوادگی او لطمه بزند در این صورت زن می‌تواند تقاضای طلاق کند.

      6- محکومیت شوهر به مجازات ۵ سال حبس یا بیشتر، یا به جزای نقدی که بر اثر ناتوانی از پرداخت، منجر به ۵ سال بازداشت شود یا به حبس و جزای نقدی که مجموعاً منتهی به ۵ سال بازداشت یا بیشتر شود و حکم مجازات در حال اجرا باشد نیز یکی دیگر از شروط ضمن عقد نکاح است که به زن امکان مطلقه شدن را می‌دهد.

      7-ابتلاء زوج به هر گونه اعتیاد مضری که به تشخیص دادگاه به اساس زندگی خانوادگی خللی وارد آورد و ادامه زندگی را برای زوجه دشوار کند مانند اعتیادی که منجر به بیکاری مرد، فروش اثاثیه منزل و وارد نمودن ضرر به سلامت جسمی و روحی زن و فرزند شود.

      8-چنانچه زوج زندگی خانوادگی را بدون عذر موجه ترک کند یا اینکه ۶ ماه متوالی بدون عذر موجه غیبت کند، زن می‌تواند با مراجعه به دادگاه و بدون حضور شوهر طلاق خود را ثبت کند.

      9-از جمله مواردی که دادگاه تقاضای زن را برای طلاق می‌پذیرد و در عقدنامه نیز ذکر شده، محکومیت قطعی زوج بر اثر ارتکاب به جرم و اجرای هر گونه مجازات اعم از حد و تعزیر است که مغایر با حیثیت و شئون خانوادگی زن باشد تشخیص این امر نیز با توجه به وضع و موقیعت زن و عرف و موازین دیگر با دادگاه است.

      10- دهمین شرط از شروط دوازده گانه عقد نکاح، بچه‌دار نشدن مرد پس از گذشت ۵ سال از زندگی مشترک به جهت عقیم بودن یا عوارض جسمی دیگر است که در این صورت زن می‌تواند تقاضای طلاق کند.

      11-همچنین چنانچه زوج مفقودالاثر شود و ظرف ۶ ماه پس از مراجعه زوجه به دادگاه پیدا نشود نیز دادگاه حکم طلاق را صادر می‌کند.

      12-آخرین شرطی که زوج در عقدنامه آن را امضا می‌کند و اختیار طلاق را به همسرش می‌دهد، ازدواج مجدد مرد بدون اجازه همسر است که در صورت وقوع این مورد، زن حق طلاق را از مرد می‌گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *