بهترین وکیل طلاق در اراک

5/5 - (10 امتیاز)

گذر کردن در راهروهای دادگاه خانواده، ما را با گزینه های زیادی برای انجام طلاق مواجه می کند. طلاق دارای جزئیات بسیاری است. پیشنهاد ما این است که چنانچه قصد انجام طلاق را دارید با بهره گیری از بهترین وکیل طلاق در اراک به بهترین نحو این عمل را انجام دهید.

وکیل اراک می تواند کمک بسیاری به  خانم ها و آقایان در فرایند طلاق کند. این نکته را مد نظر داشته باشید که مشاوره و استفاده از یک وکیل به معنای راحتی خیال شما نخواهد بود، اما شما با مراجعه به بهترین وکیل طلاق در اراک می توانید به خوبی از این پروسه گذر کنید.

احمد بنی جمالی بهترین وکیل طلاق در اراک
احمد بنی جمالی بهترین وکیل طلاق در اراک

در انتهای این مقاله به پرسش های متداول طلاق توافقی و طلاق جواب داده شده است. شما هم می توانید سوالات خود را مطرح کنید.

بهترین وکیل طلاق در اراک

بهترین وکیل طلاق در اراک می ‌تواند برای شما مزایایی داشته باشد. انجام طلاق می تواند تا مدت ها برای شما دردسرهایی داشته باشد. با گرفتن یک وکیل خوب می توانید پرونده را به طور کلی مختومه کنید.

علاوه بر این، شما با بهره گیری از وکیل، تا حد زیادی نیاز به حضور در جلسات نخواهید داشت. وکیل متخصص برای شما تمام امور را پیگیری خواهد کرد. بهترین وکیل طلاق در اراک شما را به طور مداوم از جزئیات جلسات آگاه خواهد کرد.

طلاق توافقی چه نوع طلاقی است؟

یک مورد از انواع طلاق ها، طلاق توافقی است. در این مورد آقا و خانم به ‌طور مشترک اعلام می ‌کنند که حاضر به ادامه زندگی مشترک نخواهند بود. هر دو با هم توافق کرده اند و دادخواست خود را به دادگاه از طریق دفاتر پیشخوان امور قضایی تقدیم می کنند.

امروزه بخش عمده ای از درخواست هایی که جهت طلاق داده می شود برای این نوع طلاق است. به نظر می رسد که در اراک نیز این نوع طلاق نسبت به سایر طلاق ها بیشتر انجام می گیرد.

مسائل قابل بررسی برای طلاق توافقی

همانگونه که از نام این نوع طلاق پیداست بر اساس توافق طرفین انجام می گیرد. برای انجام طلاق توافقی آقا و خانم در مورد مسائل مختلف باید با هم توافق می کنند. چنانچه  زوجین دارای فرزند باشند، مهمترین مسئله حضانت فرزند خواهد بود.

پس از آن، توافق بر روی مهریه از مسائل مهم در این نوع طلاق خواهد بود. طرفین باید در مورد مهریه و نفقه توافق خود را انجام دهند. قبل از جلسات دادگاه توافق انجام شده و موارد مورد نیاز را تعیین می کنند.

چنانچه یکی از طرفین به طلاق راضی نباشد این نوع طلاق امکان پذیر نخواهد بود.

بهترین وکیل طلاق در اراک سید احمد بنی جمالی
بهترین وکیل طلاق در اراک سید احمد بنی جمالی

 

در انتهای این مقاله به پرسش های متداول طلاق توافقی و طلاق جواب داده شده است. شما هم می توانید سوالات خود را مطرح کنید.

 

جهت تعیین وقت مشاوره با بهترین وکیل طلاق در اراک میتوانید با شماره 09022508697 تماس بگیرید.

 

پرسش هایی در مورد طلاق توافقی

 

در طلاق توافقی نیازی به مراجعه به دادگاه هست؟

بله نیاز است . بر اساس قانون جهت طلاق توافقی باید اقدام به اخذ حکم گواهی عدم امکان سازش از دادگاه نمود و سپس بر اساس این حکم نسبت به اجرای صیغه ی طلاق در دفترخانه اقدام نمود.

 

در طلاق توافقی باید نسبت به چه چیزهایی توافق کرد ؟

در طلاق توافقی باید نسبت به مسائل مالی زوجه ( مهریه ، نفقه ، اجرت المثل ، نحله و حق تنصیف دارایی ) توافق نمود . همچنین نسبت به جهزیه ، حضانت فرزندان ، نفقه فرزندان ، نحوه ملاقات فرزندان و وضعیت بارداری و باکره بودن زوجه توافق نمود .

 

حکم طلاق توافقی ( گواهی عدم امکان سازش ) چه مدت زمانی اعتبار دارد ؟

۳ ماه

 

اگر شوهرم برای جاری شدن حکم طلاق در مهلت سه ماه به دفترخانه نیاید چه اتفاقی می افتد ؟

مدت اعتبار حکم عدم سازش سه ماه هست و بعد از گذشت سه ماه حکم صادر شده معتبر نیست و در صورت تمایل مجدد به طلاق توافقی باید کلیه مراحل برای صدور حکم عدم امکان سازش دوباره انجام شود.

 

اگر مردی وکالت بلاعزل طلاق به زنش بدهد و آن زن وکیل اختیار کند و از وکالت بلا عزل طلاق ، طلاق توافقی از قاضی بخواهد ، آیا قاضی می تواند بدون شاهد و داور و موکل ، طلاق یک طرفه صادر کند و حکم قطعی بدهد و حق تجدید نظرخواهی را از موکل بگیرد ؟

بدون تعیین داور و اعلام نظر وی صدور رای طلاق غیر قانونی است اما حضور موکل و شاهد ضرورتی نداشته و بقیه موارد مورد سوال با توجه به وکالت اعطائی کاملا قانونی است.

 

در طلاق توافقی در دوران عقد وضعیت مهریه چگونه است ؟ آیا دختر می تواند طلب مهریه کند اگر خودش متقاضی طلاق باشد ( چه توافقی چه یک طرفه به درخواست دختر ) ؟

در طلاق توافقي وضعيت مهر بستگي به توافق طرفين دارد ، هر توافقي كنند دادگاه محترم مي شمارد چنانچه دليل موجهي براي طلاق داشته باشد منعي براي مطالبه مهريه ندارد.

 

به همراه خانمم دادخواست طلاق توافقی کردیم و پس از دو جلسه در شورای حل اختلاف پرونده به دادگاه ارجاع شد و حالا از طلاق توافقی پشیمان شدم و از مراجعه به دادگاه خوداری می کنم آیا خانمم می تواند بدون من به دادگاه مراجعه و به استناد همان دادخواست طلاق توافقی حکم طلاق را گرفته و سپس به دفتر طلاق مراجعه و خود را مطلقه نماید ؟

خیر

آیا زوج می تواند در ضمن عقد ازدواج ، به همسرش وکالت بدهد که اگر ازدواج مجدد کرد یا نفقه او را مثلا به مدت 6 ماه نداد بتواند خود را مطلقه کند ؟ و آیا چنین وکالتی صحیح است ؟ و بر فرض درست بودن آیا قابل عزل می باشد یا خیر ؟

این شرط و شروطی که در ضمن عقد می شود در قالب قانون مدنی درست و صحیح است و همین که مخالف اصل عقد نیست کفایت می کند و قابلیت استناد و اجرا دارد و این وکالت در طلاق نیز از آنجا که در ضمن عقد نکاح شرط شده است و عقد نکاح هم عقدی لازم است ، قابل عزل نخواهد بود بنابرین زن برای طلاق وکیل خواهد بود لیکن برای اجرای طلاق ، زن لازم است که به دادگاه مراجعه نماید تا دادگاه به زن اجازه طلاق دهد که با استفاده از وکالت بلاعزل اعطایی از زوج خود را مطلقه نماید ، در نتیجه صدور گواهی عدم امکان سازش در هر صورت الزامی است .

 

جهت تعیین وقت مشاوره با وکیل طلاق در اراک میتوانید با شماره 09022508697 تماس بگیرید.

52 نظر

  1. سلام خسته نباشید.
    میخواستم مراحل ظلاق توافقی رو بدونم.ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.

    • سلام سپاس از شما.
      برای ثبت طلاق توافقی باید از طریق دادگاه نسبت به دریافت گواهی عدم سازش اقدام کرد و سپس رای را به دفاتر طلاق برای ثبت و صدور طلاقنامه ارائه نمود.

  2. محبوبه حسینی

    سلام.چه مدارکی برای طلاق توافقی نیازه؟

    • سلام و درود.
      مدارک لازم برای طلاق تواققی:
      سند ازدواج
      شناسنامه و کارت ملی زوج
      شناسنامه و کارت ملی زوجه
      وکالت نامه محضری طلاق

  3. سلام.میشه یه نمونه دادخواست طلاق توافقی رو توی سایتتون بذارین؟

    • دادخواست طلاق توافقی

      خواهان:زن یا شوهر
      خوانده :زن یا شوهر

      خواسته:صدور گواهی عدم امکان سازش ( طلاق توافقی )
      دلایل و مستندات:۱-سند ازدواج۲-شناسنامه وکارت ملی
      متن دادخواست:
      ریاست محترم دادگاه خانواده…………
      با سلام واحترام
      بدینوسیله اینجانبان بموجب سندازدواج تقدیمی در دفترخانه شماره…………شهر………..در تاریخ……………بموجب شماره ثبت…………..ازدواج دایم نموده ایم و از تاریخ……………با یکدیگر زندگی مشترک داشته ودارای ………….فرزند مشترک بنام…………..متولد…………..می باشیم مهریه زوجه میزان………………..وسایر شرایط مالی نداریم.
      با لحاظ عدم تفاهمات روحی و اخلاقی که موجب ایجاد تنش و نارضایتی از زندگی مشترک را فراهم آورده است تصمیم قاطع برای جدایی از یکدیگر گرفته ایم بدین منظور با قبول شرایط ماده ۳۴ قانون حمایت خانواده و تبصره آن شرایط اینجانبان برای طلاق توافقی بدین شرح است:
      ۱-در خصوص مهریه از میزان …………..میزان……………را زوجه در قبال طلاق خلع در محضر طلاق به زوج بذل نموده و زوج قبول بذل می نماید.
      ۲-در خصوص نفقه از مبلغ………………..ریال بعنوان نفقه معوقه پرداخت می شود یا زوجه با شرایط مذکور نسبت به آن ادعای ندارد.
      ۳-در خصوص اجرت المثل ایام زناشویی مبلغ……………………ریال پرداخت می شود یا زوجه با شرایط مذکور نسبت به آن ادعای ندارد.
      ۴-در خصوص حضانت و ملاقات فرزند مشترک بنام……………….متولد…………………حضانت آن با مادر یا پدر بوده و طرف مقابل حق ملاقات را بمیزان………..در هفته در …………..خواهد داشت مستدعی است بعد از گذشت …………سال در خصوص میزان و نحوه ملاقات توافق مجدد خواهد شد.
      ۵-در خصوص نفقه مفرزند مشترک مقرر شده پدر مبلغ……………ریال هر ماه به حساب مادر یا طفل واریز نماید این مبلغ بعد از گذشت……….سال مورد بازبینی قرار خواهد گرفت
      ۶-زوجه باردار نمی باشد.
      ۷-زوجین ادعای مالی دیگر نداریم
      ۸-مقرر گردید بعد از ثبت طلاق کلیه پرونده های جاری مختومه اعلام گردد و هرگونه ادعای از طرفین بعد از آن ساقط خواهد بود.

  4. سلام برای طلاق توافقی باید همه مهریه رو ببخشیم؟

    • برای طلاق توافقی نیازی نیست حتما مهریه را ببخشید.همه چیز بستگی به توافق زوجین دارد.ممکن است طرفین توافق کنند که طلاق توافقی صورت گیرد ولی بخشی از مهریه بخشیده شود یا پرداخت شود.

  5. یه سوال داشتم
    در صورت طلاق توافقی و بخشش مهریه توسط زن آیا زن میتونه بعد از گذشت یه مدت (مثلا 2 ماه) پشیمون بشه و مهریه خودش رو درخواست کنه؟

    • سلام و درود.
      زمانی که زوجه مهریه خود را به زوج هبه می‌کند و بیان می کند که من مهر خود را به تو بخشیدم؛ در اینجا همانند ساير اشكال هبه، تکلیف شوهر در پرداخت مهريه به طور کلی از بین نمی‌رود؛ چراکه زن می‌تواند تحت شرایطی از هبه مزبور رجوع و مهر خود را مطالبه كند. اما اگر زوجه در قبال طلاق، مهریه خود را به شوهر بذل کند (مانند بذل مهریه در طلاق خلع و مبارات) یعنی زن با پرداخت مالی به شوهر، از او می‌خواهد كه طلاقش دهد، بنابراین اگر زن در ایام عده طلاق از بذل خود رجوع کند، طلاق ملغي و کان‌ لم‌ یکن خواهد شد.

  6. کرم پور

    سلام.ممنون از سایت خوبتنون.سوالای مربوط به طلاق توافقی رو اگه بیشتر توی سایت بذارید خیلی خوب میشه.
    سوالی که داشتم این بود که هزینه و مدت زمان طلاق توافقی در اراک چقدر طول میکشه؟

    • سلام.ممنون از اینکه نظر خودتان را با ما در میان گذاشتید.حتما این کار را انجام خواهیم داد.
      مورد به مورد میتواند متفاوت باشد ولی در حالت کلی مدت زمان طلاق توافقی در اراک بین 1 تا 3 ماه خواهد بود.هزینه طلاق توافقی در اراک نیز بین 4تا 7 میلیون تومان خواهد بود.

  7. سلام.ممنون از سایت خوبتون.یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.خیلی برام مهمه.
    آیا بعداز طلاق میشه نام همسر رو از شناسنامه حذف کرد؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مقاله وکیل طلاق در اراک.
      اگر زوجه هنگام طلاق باکره باشد و این امر را به دادگاه اثبات نماید میتواند درخواست حذف نام همسر از شناسنامه را دهد.در غیر این صورت زمانی میتواند این درخواست را دهد که خانم برای بار دوم ازدواج نماید.

  8. سلام.یه سوال داشتم. آیا می شود در زمان عقد شرط شود مرد هیچ وقت حق طلاق زن خود را نداشته باشد و مرد هم قبول كند؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب وکیل طلاق در اراک.
      با سلام . طبق نظر فقهای امامیه حق طلاق منحصراً در دست مرد است و او نمی تواند این حق را از خود سلب کرده یا به زن واگذار و منتقل نماید. یعنی نمی توان شرط کرد که حق طلاق از آنِ زن باشد. ولی زن در زمان عقد نكاح میتواند اعمال حق طلاق را از طرف مرد به وكالت بگیرد، یعنی از طرف مرد وكیل در طلاق دادن خودش باشد . که این وکالت خود به دو صورت است : مطلق یا مشروط . یعنی زن می تواند به وکالت از مرد هر زمان که خواست و بدون نیاز به دلیل و اثبات امری خود را مطلقه نماید ( وکالت مطلق ) یا اینکه به شرط تحقق امری، وکالت قابل اعمال باشد. مثل اینکه قید شود هر گاه مرد از دادن نفقه خودداری و یا اقدام به ضرب و شتم یا سوء رفتار نمود، زن وکیل در طلاق باشد. ( وکالت مقید و مشروط) که در این صورت زن فقط باید محقق شدن شرط مذكور را در دادگاه به اثبات برساند تا بتواند حق وكالت خود را در طلاق اعمال كند و خود را از طرف مرد مطلقه كند.

  9. رمضان پور

    سلام.یه سوال داشتم.شوهر من کارمند هستش و الان در حال جداشدن هستیم.میخواستم بدونم حقوقش رو میتونم توقیف کنم؟

  10. سلام.ممنون از مطلب عالی که منتشر کردین.مخصوصا قسمت نظر ها که فوق العادست.یه سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم.میخواستم بدونم که بعد از طلاق حضانت و ملاقات فرزندان به چه صورت میشه؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب وکیل طلاق در اراک.اگر زوجین توافقی انجام ندهند حضانت تا 7 سالگی با مادر است.حضانت دختر ها تا 9 سالگی و پسرها تا 15 سالگی با پدر است.بعداز آن خود فرزندان تصمیم میگیرند.در مورد ملاقات هم باید بدانید که حقی است برای طرفین که هیچ یک نمیتوانند طرفین را از این کار منع کنند.

  11. سجاد نوبخت

    سلام وقت بخیر.میخواستم فرق طلاق توافقی با طلاق خلع و مبارات رو بدونم.

    • سلام سپاس از توجه شما .
      چنانچه زوجین هر دو در مورد طلاق توافق داشته و در مورد نحوه جدایی و پرداخت حقوق زن و فرزندان به تفاهم برسند طلاق توافقی می باشد .
      این طلاق برای سرعت بخشیدن به کار کسانی است که با توافق مصّر به طلاق هستند .

      طلاق خلع و مبارات نیز دو صورت طلاق توافقی است ، البته اجرای این طلاق نیز چون دیگر طلاق هایی که به درخواست زن و مرد است منوط به انجام تشریفات در مراجع قضایی و صدور گواهی عدم امکان سازش است
      طلاق خلع و مبارات از نوع طلاق بائن است که امکان رجوع در آن نیست .

      ۱. براساس ماده ۱۱۴۶ قانون مدنی طلاق خلع آن است که زن به واسطه کراهتی که از شوهر دارد در مقابل مالی که به او می دهد طلاق می گیرد اعم از اینکه مال مزبور عین مهر ، معادل آن، یا بیشتر یا کمتر از مهریه باشد .

      ۲. بر اساس ماده ۱۱۴۷ قانون مدنی طلاق مبارات آن است که کراهت از طرفین باشد ولی در این صورت عوض باید زاید بر میزان مهر نباشد .

      در واقع در این طلاق هر دو طرف از هم کراهت و تمایل به طلاق دارند اما میزان بخششی که زن به مرد می دهد بیش از مهریه نیست . از لحاظ ماهیت در طلاق خلع و مبارات مادام که زن رجوع به عرض نکرده باشد بائن است یعنی اگر زن پس از طلاق خواهان مبلغی نباشد که برای گرفتن اجازه طلاق به مرد داده است طلاق بائن و رجوع ممکن نیست .

      زن در این نوع طلاق حق گرفتن نفقه ندارد و از شوهرش ارث نمی برد . اما اگر زن خواهان مهریه اش باشد و بخواهد مالش را پس بگیرد ماهیت طلاق تغییر و تبدیل به طلاق رجعی می گردد لذا امکان رجوع مرد ایجاد شده و زن حق ارث و نفقه را دارد .

  12. رستم پور

    سلام.آیا محکومیت قطعی زوج به ایراد ضرب و جرح عمدی و تهدید زوجه از موجبات طلاق است ؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب وکیل طلاق اراک.
      باید بدانید که به موجب بند ۴ ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی ، ضرب و شتم یا هر گونه سوء رفتار مستمر زوج که عرفا با توجه به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد ، از مصادیق عسر و حرج محسوب گردیده است .

      با وجود این ، در طلاق به درخواست زوجه به دلیل عسر و حرج ، دادگاه بر اساس اختیارات مصرح در ماده ی ۱۹۹ قانون آیین دادرسی مدنی ، باید تحقیقات لازمه را جهت احراز حقیقت انجام دهد ( قسمتی از رأی صادره از شعبه ۸ دیوان عالی کشور در سال ۱۳۹۱ که به همین علت ، رأی شعبه ۵ دادگاه تجدیدنظر استان سمنان را نقض نموده است ) .

      دادگاه خانواده می تواند مستندا به ماده ۱۹۹ قانون آیین دادرسی مدنی ، رأسا ، سوء رفتار زوج را احراز کند و نیازی به صدور حکم کیفری در این خصوص نیست و حتی صدور حکم دادگاه کیفری مبنی بر برائت زوج ، منافاتی با احراز سوء رفتار وی و صدور حکم طلاق ندارد ، چراکه هر سوء رفتاری ، لزوما جرم محسوب نمی شود .

  13. سلام . از همسرم جدا شدم و در طلاق نامه اجازه دیدن بچه ها رو هر ۲ هفته یک بار دارم اما الان نمی زارن ببینمشون ، باید چکار کنم ؟

    • سلام.سپاس از توجه شما.

      شما باید دادخواست ( ملاقات با فرزند ) خود را به دادگاه خانواده بدهید و در ضمن دادخواست تقاضای ( صدور دستور موقت فوری برای ملاقات با فرزند ) نمائید .
      همچنین ( ممانعت از ملاقات فرزند با شما ) جرم بوده و مجازات دارد .

  14. سلام.وقت بخیر.
    حدود يک ماه و نيم هستش که برگه طلاق رو از دادگاه گرفتم و مي خوام برم به محضر تا صيغه طلاق جاري بشه ولي شوهرم حاضر به اومدن نيست چه کاری باید بکنم ؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب بهترین وکیل طلاق در اراک.
      دفتر ثبت طلاق مراتب عدم حضور زوج را به دادگاه اعلام مي کند و پس از اجراي صيغه طلاق توسط دادگاه دستور ثبت و اعلام آن به دفتر ثبت طلاق صادر مي شود .

  15. سلام.شوهرم طی 9 ماه زندگی مشترک سه بار من را مورد ضرب و جرح قرار داده است و حتی یک بار مرا از خانه بیرون کرد . اقدام به شکایت کردم و از همسایه ها برای موضوع شکایت ، استشهاد 3 زن و 1 مرد را جمع کردم . البته من در طی این جریان محل زندگی ام را ترک نکردم و با شوهرم در یک مسکن زندگی می کنم . لطفا راهنمایی کنید .

    • سلام.سپاس از توجه شما.
      برای اثبات کلیه جرایم نیاز به دو شاهد هست ؛ هر چند که قاضی می‌تواند بر اساس شهادت یک گواه یا وجود برخی امارات تصمیم مقتصی بگیرد . در رابطه با جرح تحت شرایطی می‌توانید با سوگند دیه را ثابت نمایید .

      تنها صرف استشهادیه کافی نیست ؛ بلکه شهود لزوما باید در محکمه حاصر شوند . در صورتی که ایشان شخصا حاضر به حضور در دادسرا نبودند ، نام و آدرس ایشان را اعلام کنید ؛ دادسرا ایشان را احضار خواهد کرد .

      تا یک سال می‌توانید از دادسرا تقاضای ترک تعقیب نمائید .

      سوء رفتار زوج در صورتی که تداوم داشته باشد می‌تواند دلیلی برای اجبار زوج به طلاق تلقی شود که احراز آن با مقام قضایی است .

      اگر ثابت نمایید وجود شما در منزل زوج خوف جانی یا حیثیتی برای شما در برخواهد داشت ، اجباری به زندگی در منزل زوج نخواهید داشت .

  16. مخلص آبادی

    سلام.متوجه شدم شوهرم از گواهی عدم امکان سازش انصراف داده الان باید چه کار کنم لطفا راهنماییم کنید؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب وکیل طلاق در اراک.
      باید بدانید که در صورتی که شوهر بعد از دریافت گواهی عدم امکان سازش از اجرای مفاد آن انصراف دهد و برای اجرای طلاق در دفتر خانه حاضر نشود و زن نیز وکالت در طلاق نداشته باشد، دادگاه نمی تواند شوهر را مجبور به انجام مفاد گواهی عدم امکان سازش و طلاق نماید. بهترین عمل قانونی برای جلوگیری از چنین پیشامدی این است که اگر زن وکالت در طلاق ندارد، در هنگام ارجاع دادگاه به داوری، درخواست درج مفاد التزام به گواهی عدم امکان سازش را در حکم دادگاه بنماید و شوهر نیز موافقت خود را اعلام دارد (سازش در دادگاه). در اینصورت زن می تواند با استناد به گواهی سازش در دادگاه مفاد گواهی عدم امکان سازش را رأساٌ و بدون حضور شوهر در دفترخانه طلاق اجرا کند. این نکته مهمی است که اختیار زن را در درخواست طلاق افزایش می دهد.

  17. آل یاسین

    سلام.بنده از همسرم به بهانه خرید لوازم منزل چک سفید امضا گرفتم می خواهم بدانم حالا که متوجه شدم شوهرم به من خیانت می کند در صورت طلاق می توان چک را به اجرا گذاشت آیا او می تواند چک را باطل کند؟
    2-و سوال دیگر اینکه برگه سفید امضا هم از شوهرم دارم چطور می توانم مالکیت اموالش را بدست بیاورم؟
    3- وکالت بلاعرض چگونه است چه کارهایی را می شود با وکالت انجام داد آیا میشود سند مالکیت را به نام کسی که وکالت بلاعرض دارد تغییر داد اگر میشود بعد از آن که سندی با وکالت نامه تغییر مالکییت داده شود مالک قبلی می تواند دوباره مالکییت ملک خود را بدست بیاورد؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب بهترین وکیل طلاق در اراک.
      باید بدانید که استفاده از چک سفید امضا و یا برگه سفید امضا و همچنین وکالتنامه بلاعزل همگی در نهایت به اصل مبنای صدور خود برمی گردند و شما باید در دادگاه اثبات کنید که این اسناد به چه دلیل به شما داده شده است و با اثبات اینکه مبنای این اسناد چیز دیگری بوده اعتبار خود را از دست می دهند و ممکن است شما به سواستفاده از سفید مهر متهم شوید.

  18. با سلام . همسرم پنج ماه است که از دادن خرجی خودداری می کند . آیا قانونا می توانم او را وادار به این کار کنم ؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب وکیل طلاق اراک.
      باید بدانید که مطابق ماده ۵۳ قانون حمایت خانواده ‌مصوب ۱۳۹۱ ، هرکس با داشتن استطاعت مالی ، نفقه زن خود را در صورت تمکین او ندهد یا از تأدیه نفقه سایر اشخاص واجب ‌ النفقه امتناع کند ، به حبس تعزیری درجه شش محکوم می ‌ شود . تعقیب کیفری منوط به شکایت شاکی خصوصی است و درصورت گذشت وی از شکایت در هر زمان تعقیب جزائی یا اجرای مجازات موقوف می ‌ شود .
      تبصره ـ امتناع از پرداخت نفقه زوجه ‌ ای که به موجب قانون مجاز به عدم تمکین است و نیز نفقه فرزندان ناشی از تلقیح مصنوعی یا کودکان تحت سرپرستی مشمول مقررات این ماده است .

  19. مرادزاده

    سلام. اگر زوج برای پرداخت نفقه تعهد محضری بدهد ، ولی به تعهدات خود عمل نکند تکلیف زوجه چیست ؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به بهترین وکیل طلاق در اراک.
      دو نوع ضمانت اجرا برای خودداری مرد از پرداخت نفقه وجود دارد :

      ۱. ضمانت اجرای حقوقی که در این صورت ، هرگاه با وجود تمکین زن ، شوهر از پرداخت نفقـه خودداری کند ، زن می‌تواند با طرح دعوی حقوقی ، محکومیت او را به پرداخت نفقه از دادگاه بخواهد ؛ در این صورت ، دادگاه حکم به پرداخت نفقه خواهد داد . اگر دادگاه حکم به پرداخت نفقه صادر کند و مرد واقعاً از پرداخت آن ناتوان باشد ، زن این حق را دارد که در صورت تمایل ، تقاضای طلاق کند .

      ۲. ضمانت اجرای کیفری است . بر این اساس باید گفت : از آنجائیکه نپرداختن نفقه در قانون جرم محسوب می‌شود ، زن می‌تواند با مراجعه به دادسرای عمومی ، تعقیب جزایی شوهر را بخواهد که در این صورت با اثبات عدم پرداخت نفقه ، مرد علاوه بر پرداخت نفقه به مجازات مقرر در قانون نیز محکوم خواهد شد .

  20. سلام میشه بگین طلاق خلع بائن چیه؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب بهترین وکیل طلاق در اراک.
      در طلاق خلع بائن خانم اعلام می کند که از همسرش متنفر است و برای جاری شدن صیغه طلاق حتما باید خانم یک مال را در قبال طلاق به شوهرش ببخشد و دادگاه از طرف شوهر آن را قبول کند.
      این مال می تواند هر چیزی باشد مانند کل مهریه، بخشی از مهریه، یک سکه و یا صد هزار ریال وجه نقد که از طرف خانم به آقا بخشیده شود و یا پرداخت شود.
      این به این دلیل است که خانم حق طلاق ندارد.
      البته این روال به این سادگی نیست و شرایط پیچیده ای باید محرز شود تا به چنین طلاقی رسید.در این نوع طلاق خانم به مدت سه ماه وقت دارد که از آنچه بذل کرده (بخشیده) بگذرد و رجوع کند. یعنی مال یا وجهی را که به همسرش بخشیده پس بگیرد.
      در این صورت آقا هم باید مجددا به دفترخانه مراجعه کند و اعلام کند که از طلاق رجوع می کند(پشیمان شده است). در این صورت طلاق منتفی است و صیغه ازدواج همچنان جاریست.

  21. سلام وقت بخیر.عقد نامه رو گم کردیم.برای طلاق چه کاری باید انجام بدیم؟

    • سلام. سپاس از توجه شما به مطلب وکیل طلاق در اراک.
      مشکلی ندارد.عقدنامه سند رسمی است و میتوانید به دفتر ازدواج مراجعه کنید.

  22. سلام.موارد قابل مطالبه بودن هدایا پس از عقد نکاح چه چیزهایی هستند؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب بهترین وکیل طلاق در اراک.
      باید بدانید چنانچه پس از عقد نکاح، هدایایى از طرف زوجین یا بستگان آنها به طرف دیگر تقدیم شود، تنها در موارد ذیل هدایا قابل مطالبه و استرداد خواهد بود.

      ١- مال مورد هبه باقى بوده و از بین نرفته باشد. به عنوان مثال چنانچه هدیه یک دستگاه وسیله نقلیه بوده که از ناحیه زوج به زوجه اهدا شده و این وسیله در اثر تصادف یا آتش‌سوزى و امثال آن تلف شده باشد، قابل استرداد و مطالبه نخواهد بود.

      در این فرض بر خلاف هدایاى قبل از عقد که گفته شد، حتى قیمت آن نیز با وجود اینکه از نوع هدایاى ذاتاً قابل نگاه داشتن است، قابل مطالبه نیست؛ چه بر اثر تقصیر متهب تلف شده باشد و چه به دلیلی غیر از آن.

      ٢- در صورتى که هبه از نوع معوض نباشد و چنانچه از نوع معوض بوده باشد، عوض داده نشده باشد.

      به عنوان مثال واهب شرط کند که در قبال وسیله نقلیه‌اى که هبه مى‌کند، یک دستگاه موتوسیکلت دریافت کند که در این صورت چنانچه واهب وسیله نقلیه را داده و موتورسیکلت را تحویل گرفته باشد، واهب حق رجوع به وسیله نقلیه را نخواهد داشت.

      ٣- مال مورد هبه از مالکیت متهب خارج نشده باشد.

      به عنوان مثال چنانچه هدیه‌گیرنده وسیله نقلیه را فروخته باشد یا از طریق به رهن دادن آن به دیگرى، آن را متعلق حق غیر کرده باشد، واهب حق مطالبه مال مورد هبه را نخواهد داشت.

      همچنین است زمانى که در مال مورد هبه تغییرى حاصل شده باشد که از حالت اولیه آن خارج شده باشد؛

      به عنوان مثال شمش طلا تبدیل به سکه‌هاى طلا شده باشد که در این حالت مال مورد هدیه را نمى‌توان مطالبه کرد. تبدیل مال به مال دیگر به عنوان مثال، تبدیل وسیله نقلیه‌اى که هدیه شده، به وسیله نقلیه دیگری تبدیل شده است.

  23. طهماسب نژاد

    سلام.خسته نباشید.در صورت انصراف شوهر از گواهی عدم امکان سازش تکلیف چیست؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب وکیل طلاق در اراک.
      باید بدانید که در صورتی که شوهر بعد از دریافت گواهی عدم امکان سازش از اجرای مفاد آن انصراف دهد و برای اجرای طلاق در دفتر خانه حاضر نشود و زن نیز وکالت در طلاق نداشته باشد، دادگاه نمی تواند شوهر را مجبور به انجام مفاد گواهی عدم امکان سازش و طلاق نماید.

      بهترین عمل قانونی برای جلوگیری از چنین پیشامدی این است که اگر زن وکالت در طلاق ندارد، در هنگام ارجاع دادگاه به داوری، درخواست درج مفاد التزام به گواهی عدم امکان سازش را در حکم دادگاه بنماید و شوهر نیز موافقت خود را اعلام دارد (سازش در دادگاه).

      در اینصورت زن می تواند با استناد به گواهی سازش در دادگاه مفاد گواهی عدم امکان سازش را رأساٌ و بدون حضور شوهر در دفترخانه طلاق اجرا کند. این نکته مهمی است که اختیاز زن را در درخواست طلاق افزایش می دهد.

  24. سلام ممنون از سایت خوبتون. همسرم در سال ٨٣ يكبار تقاضاي طلاق دادند بعد از مدت كوتاهي تقاضايشان را پس گرفتند آيا امسال مجدداً مي‌توانند تقاضاي طلاق دهند يا خير ؟

  25. سلام وقت بخیر.ممنوع‌ الخروجی مرد از طریق اجرای اسناد رسمی به چه صورته؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب وکیل طلاق اراک.
      باید بدانید که در مواردی زن برای وصول مهریه خود از طریق دفترخانه رسمی ازدواج مبادرت به صدوراجرائیه كرده كه پس از ابلاغ آن به همسرش ، زن می‌تواند نسبت به بازداشت اموال منقول و غیرمنقول مرد اقدام نماید . گاه زن به اموال شوهرش دسترسی ندارد و نمی‌تواند برای وصول طلبش مالی را معرفی كند و مرد نیز از معرفی اموال خود به منظور پرداخت بدهی خودداری می‌كند كه در این مواقع زن می‌تواند تقاضای ممنوع‌ الخروج شدن او را بنماید تا از خروج شوهرش از كشور به قصد فرار از پرداخت بدهی و عدم پرداخت آن جلوگیری شود .

  26. سلیمان نژاد

    سلام وقت بخیر.میخواستم بدونم که در طلاق توافقی اگر خانم باردار باشد، طلاق به چه صورت است؟

    • سلام.سپاس از توجه شما به مطلب وکیل طلاق اراک.
      باید بدانید که تفاوت چندانی ندارد فقط تا زمان تولد فرزند نفقه زن با شوهر است و عده هم ممکن است تا 9 ماه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *