وکیل ملکی مشهد

4.9/5 - (60 امتیاز)

وکیل ملکی خوب در مشهد

1-آیا برای مهریه باید از قبل پول و مالی را پرداخت کرد؟

پرداخت مهریه بعد از محکومیت و صدور اجراییه خواهد بود و اگر تا قبل از اجرا مرد دادخواست اعسار بدهد و مهریه قسطی بشود زندان ندارد ولی اگر اعسار صادر نشود مرد به علت عدم پرداخت مهریه به زندان معرفی خواهد شد.

2- قصد خرید ملکی را داریم که یکی از ورثه خارج از کشور می باشد، آیا بدون حضور ایشان این معامله قانونی است یا خیر؟ 

ورثه ای که خارج از کشوراست و حضور ندارد می تواند از طریق دادن وکالت به دیگری سهم خود را بفروشد در غیر اینصورت معامله فقط نسبت به ورثه حاضر امکان پذیر می باشد و معامله حاضرین نسبت به سهم خودشان از شش دانگ ملک معتبر است و فروش سهم ورثه غیر حاضر، قانونی نیست.

3-پرداخت مالیات و به هم خوردن معامله ملک به چه صورت است؟

پس از انجام معامله ملکی و در زمان تهیه مقدمات انتقال سند، دفترخانه اسناد رسمی، شما را جهت پرداخت مالیات به اداره دارایی معرفی می کند.اگر پس از پرداخت مالیات، به هر دلیلی معامله به هم خورد، حتما نامه ای را از دفترخانه مبنی بر تایید عدم ثبت معامله اخذ نمایید و کتبا از اداره دارایی درخواست کنید مالیات پرداختی را به شما بازگردانند.در چنین مواردی، اداره دارایی مکلف است که ظرف 15 روز مالیات پرداختی را بازگرداند.

وکیل ملکی مشهد

4-اگر ملکی که در اجاره مستاجر است در مدت اجاره نیاز به تعمیر پیدا کند و به موجر( صاحبخانه) دسترسی نباشد چه باید کرد؟

مطابق ماده 21 قانون روابط موجر و مستاجر « رسیدگی به اختلاف بین موجر و مستاجر راجع به تعمیرات با دادگاه است در صورتی که موجر تعمیرات کلی مورد حکم دادگاه را در مهلتی که از طرف دادگاه تعیین می شود انجام ندهد مستاجر می تواند برای فسخ اجاره به دادگاه مراجعه کند یا از دادگاه درخواست کند به او اجازه داده شود تعمیرات مزبور را با نظارت دایره اجرا انجام داده و مخارج آنرا حداکثر تا معادل شش ماه اجاره بها به حساب موجر بگذارد.»

5-آیا می‌توان هنگام طلاق ملکی‌ را که‌ به‌ نام همسر کرده‌ایم، بازپس گرفت؟

در پاسخ باید بیان داشت که به طور کلی بعد از وقوع هر معامله‌ای اصل بر صحیح و معتبر بودن آن معامله خواهد بود.از سوی دیگر ملاک تشخیص صحت هر معامله‌ای، زمان انجام آن معامله است، به عبارت دیگر چنانچه در زمان انجام معامله اهلیت و صلاحیت قانونی کافی و لازم برای انجام معامله وجود نداشته باشد، این امکان وجود خواهد داشت تا به اعتبار و صحت معامله خدشه وارد شود؛ ولو سال ها از تاریخ انجام معامله گذشته باشد، بنابراین چنین امکانی برای شخص وجود نخواهد داشت و نمی‌توان هنگام طلاق ملکی‌ را که‌ به‌ نام همسر بوده است، بازپس گرفت.

6-در ملکی دو دانگ شریک هستم که در تصرف شریک است و آن را تحویلم نمیدهد و بدون اجازه اقدام به تعمیرات اساسی کرده یعنی مغازه تجاری رو به مسکونی تبدیل کرده و ملک بصورت قولنامه است، میخواستم بدونم از چه عناوین کیفری و حقوقی استفاده کنم.

میتوان در قالب رفع تصرف عدوانی اقدام نمود. اگر سند رسمی وجود داشت میشد در قالب دعوی خلع ید مشاعی نیز طرح دعوی کرد. الان امکان طرح دعاوی افراز و یا دستور فروش مال مشاع و تقسیم ثمن ان نیز وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *